fbpx
Plan mijn intakegesprek

Start met een concreet actieplan naar een ...

Beter "betaalde" job.

Meer energie om je dag te beginnen.

Meer duidelijkheid over je eigen talenten en zwakten.

Meer ademruimte in je privéleven.

En extra zelfzekerheid op jouw carrièrepad.

Neem een nieuwe start met een professionele carrièrecoach

De weg naar verandering is zwaar. We willen het allemaal. En toch hebben we zoveel redenen om onszelf tegen te houden. Een carrièrecoach kan je vergelijken met een persoonlijke fitnesscoach. Hij moedigt je aan om op je tanden te bijten. Hij stippelt voor jou een persoonlijk actieplan uit. En werkt door, en door totdat hij enkel het beste in jezelf naar boven haalt. En wij doen exact hetzelfde, maar dan voor je carrière.

“A dream written down with a date becomes a goal. A goal broken down into steps becomes a plan. A plan backed by action, becomes a reality.” – Greg S. Reid

Dus waarom loopbaanbegeleiding?

Een carrière gaat vaak gepaard met onzekerheden. Loopbaanbegeleiding biedt hier een concreet en wetenschappelijk antwoord op. Samen met je coach breng je in beeld wat je uniek maakt, wat je zuurstof geeft, hoe je persoonlijk bedrijfsDNA eruit ziet. En tot slot hoe je jouw talenten het best inzet in je job. Met loopbaanbegeleiding start je met een concreet actieplan om te kijken hoe je de barrières die spelen in jouw leven, stap voor stap, overwint.

Een persoonlijke jobcoach op maat. Wat mag je verwachten?

Je wordt individueel begeleid om een diepgaand wetenschappelijk beeld te krijgen over: wie je bent, wat je precies wilt, wat je kan en welk plan van aanpak bij jou past.

Je verkrijgt terug meer zelfinzicht en vertrouwen door je talenten, je drijfveren en je waarden via jouw persoonlijk DNA-profiel te herontdekken.

We zoeken samen met jou naar antwoorden op de vraag: Wat is mijn ideale job? Welk carrièrepad wil ik bewandelen? Of hoe krijg ik terug meer zuurstof in mijn leven?

Hoe ga je van start?

Stap 1: Intake

Diepgaand gesprek om jouw doel of vraag te kennen.

Stap 2: DNA Analyse

We ontdekken samen jouw talent, jouw drijfveren en jouw motivatoren.

Stap 3: Waardenboom

Jouw belangrijkste werkwaarden worden in kaart gebracht.  We checken of deze zich vertalen in je werksituatie.

Stap 4: Talent

Wat is mijn talent(en)? In welke context kan ik mijn talent het beste inzetten?

Stap 5: Actieplan

Concreet actieplan opmaken en focus op doel. Wat en wie heb ik nodig om mijn doel te bereiken?

Gratis intakegesprek

Samen op weg naar beter!

Vraag een verblijvend infogesprek aan

Alle gesprekken met onze loopbaancoaches zijn steeds 100% individueel. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek, dit is dan ook volledig gratis en vrijblijvend. Wij contacteren je binnen de 2 werkdagen voor een afspraak.