fbpx

Over ons

“Succes is geen toeval, maar een bewuste keuze”

United Talent

Onze coaches zijn ICF gecertifieerd. Zij vertrekken vanuit jarenlange expertise in het bedrijfsleven en ondernemerschap. Iedere coach staat met zijn twee voeten in de praktijk.

Uniek aan onze coaches is hun mensgerichte instelling en persoonlijke aanpak, geen standaard programma’s. Deze worden op maat van jou gemaakt.

Onze missie is om jou te coachen naar jouw droom, zoals wij die nu mogen ervaren en beleven.

  • Meer dan 20 jaar expertise in het begeleiden en coachen van werknemers en zelfstandigen
  • Focus op een gezonde work-life balance
  • 100% engagement met een warm hart

Peggy Janssens

Coach – Trainer – Mentor – Zaakvoerder

Mijn locatie: Steenokkerzeel

Mijn talent: empathie en verbinding maken met mensen

Mijn belangrijkste waarden: inspireren, in balans zijn, succes, plezier en positiviteit

“Ik hecht belang aan het (her)ontdekken van je eigen potentieel, het uit te dagen en na te gaan wat je écht wil bereiken.  Door opnieuw in je kracht en talent te gaan staan kan je zuiver focus leggen op je doel.” Lees meer…

Peggy  Janssens  bouwde  haar  carrière  op  vanuit  in  de  bedrijfswereld  als  Business Development  Manager,  Trainer,  Coach  tot  nu  reeds  10  jaar  Algemeen  Directeur  van United Talent. Haar passie en werkplezier ligt in het  trainen, coachen en inspireren van mensen.   Zij is gecertificeerd in NLP, in DISC en in “the Rooth en Grow” via The Coaching Square.

Peggy gaf reeds jarenlang trainingen en coaching in lichaamstaal, DNA analyse, team- coaching,   competentievaardigheden ontwikkelen, situationeel leiderschap, verbindend communiceren,    feedback   geven,    presentatietechnieken,    conflicthantering   op    de werkvloer, carrière planning op de werkvloer, stress- en burn-out training, Sales-pitch en diverse commerciële trainingen.

Medewerkers  van  deze  bedrijven  werden  reeds  door  haar  geïnspireerd:  De  Nationale Bank,  Fluxys,  Menarini  Benelux,  Defensie,  AVA,  Imperial  Tobacco,  Deloitte,  …  en hebben   haar   troeven   ontdekt:   een   positieve   mind-set,   krachtige   vraagstelling   en feedback, no-nonsense, durven benoemen en liefdevol spiegelen om tot de essentie te komen.

Katrien Debeuckelaere

Coach – Trainer – Mentor

Mijn locatie: Zemst

Mijn talenten: doorzetter, aansteker, bruggenbouwer, bezige bij

Mijn  belangrijkste waarden: warmhartigheid en enthousiasme, groei, verantwoordelijkheid, vrijheid en welbevinden

Ik vind het belangrijk om het verschil te maken voor mensen door hen coachend tot inzichten te brengen.  Met als resultaat ‘Je leven en job die voelen als ‘thuis’.’ Daar waar er een match is tussen wie iemand is en wat die doet, komt vanzelf goesting vrij.  Goesting die uitstraalt naar collega’s, klanten, familie en vrienden.  Goesting die jou en je organisatie optillen naar een hoger niveau. Lees meer…

Katrien Debeuckelaere, geboren in 1969 is – wat je kunt noemen – een ‘multipotentialite’.  Ze studeerde als kinesitherapeute en kende een  loopbaan van meer dan 25 jaar in de banksector – waarvan 15 jaar als zelfstandig bankagent.  In deze rol trad ze op als ‘coachend’ werkgever en adviseur. Nu  combineert ze deze ervaring en de door ICF geaccrediteerde opleiding als loopbaan- en businesscoach.

Door haar brede interesse, volharding en leergierigheid verrijkt ze continu haar kennis en competenties via talrijke opleidingen.

Zij heeft een grote interesse in mensen en communicatie en houdt van beweging (letterlijk en figuurlijk).

Katrien is gehuwd met Dirk en is mama van twee jong-volwassen zonen.

Mijn missie: Ik wil bijdragen aan de menselijkheid in bedrijven en jobs.  Ik geloof dat coachen die grote bijdrage kan leveren.

Tama Heps

Coach – Trainer

Mijn locatie: Sint-Genesius-Rode

Mijn talenten: actief luisteren, empathie en verbondenheid creëren.

Mijn  belangrijkste waarden: liefde, verbondenheid, respect, dialoog en optimisme

Ik vind het belangrijk om samen, je passie en je talenten te (her)-ontdekken en nieuwe inzichten te verwerven in wat je echt drijft.
Vanuit je kracht je (professionele) missie (er)kennen! Lees meer…

Tama Heps helpt je bij vragen in je huidige loopbaan of op weg naar een nieuwe uitdaging.
Ze is zich bewust dat bedrijfsdoelstellingen maar succesvol worden als ze door mensen worden ingevuld die werken vanuit hun passie en een verhaal te vertellen hebben . De waarden van het bedrijf waarvoor gewerkt wordt dienen overeen te komen met de waarden van het individu om zo tot een optimale, langdurige samenwerking te komen.

Tama heeft haar deskundigheid opgebouwd en ontwikkeld door 20 jaar gewerkt te hebben als HR-business professional voor diverse grote bedrijven in Brussel en omgeving waarvoor zij HR-projecten opstartte en begeleidde. Dankzij haar ervaring heeft zij een goede kennis van de arbeidsmarkt.
Daarnaast is zij ICF certified coach ‘Root’ en ICF coach Grow.

Vanuit haar passie voor mensen, hun talenten en ontwikkeling, houdt Tama ervan om mensen perspectieven aan te bieden, hen te ondersteunen in hun ontwikkeling en zoektocht naar een nieuwe rol en belangen van mensen met elkaar te verbinden.
Dit doet ze door diepgang te creëren in haar contacten en op een veilige manier, samen met jouw , te onderzoeken wat jouw drijfveren en belemmeringen zijn om voor je droomjob te kiezen.
Ze gaat samen met jouw, op zoek naar wat je echt drijft zodat je de job vindt waar je goed in bent en waar je energie uit haalt.
Samen op zoek naar de werkomgeving die het best bij je past en waarin je je talenten tot hun recht kan laten komen.
Dit doet ze via haar authentieke, empathische houding waar ze je zonder oordeel op een gestructureerde manier tot nieuwe inzichten brengt.

Haar levensmotto : elke ervaring biedt nieuwe kansen en levert je nieuwe inzichten

Wil je graag mee aan boord komen en jouw droom mee realiseren? Bel 02/253.70.11 of contacteer ons via het contactformulier.

Onze waarden

Inspireren

We inspireren om op een andere manier en open blik naar een thema of vraag te kijken. Via oefeningen en vraagstelling openen we de weg naar nieuwe inzichten, mogelijkheden of denkwijzen. We laten dromen en ondersteunen je in jouw veranderingsproces.

Motiveren

Onze coaches geloven in het potentieel van elke persoon. Jouw coach is je grootste supporter en sparringpartner. Ze motiveren je om nieuwe inzichten en denkpistes daadwerkelijk uit te proberen met vallen en opstaan. Door glashelder te formuleren wat je doel is wordt het duidelijk wat het veranderingsproces oplevert en dat motiveert!

Duurzaamheid

We ontdekken samen welke paden of gedachten bij jou passen op langere termijn, geen quick fix. Je bereikt opnieuw harmonie in jezelf en in het bereiken van je doel. We geloven er sterk in dat ons succes bepaald wordt door de diepgaande werkwijze.

Respect

We respecteren ieders groeitempo en denkwijzen zonder enig oordeel. We begeleiden je veranderingsproces door ons aan te passen aan je leervermogen, je snelheid en je inzicht. Onze coaches steunen op voldoende expertise om in te schatten wanneer we kunnen accelereren. Je kan rekenen op een warme en authentieke aanpak.

Doorzettingsvermogen

Iedereen is uniek en iedere vraag is anders. Verwacht van ons geen voorgekauwde oplossingen. We reiken de juiste vragen en oefeningen aan, zodat je in je kracht kan staan en ook effectief stappen durft zetten.

Expertise

Onze aanpak is wetenschappelijk onderbouwd met focus op een positieve en individuele aanpak.

Onze coaches hebben jarenlange expertise in het bedrijfsleven en ondernemerschap. We staan met twee voeten in de praktijk en kijken wat voor jou werkt.