Maak kennis met onze coaches en trainers

Bij United Talent Coacht werken we met verschillende coaches en trainers. We hebben elk onze eigen specifieke aanpak, competenties en accenten, maar we hebben wel een aantal gemeenschappelijke kenmerken waarmee we onze unieke stempel zetten:

  • onze jarenlange expertise
  • onze passie en gedrevenheid
  • onze persoonlijke aanpak

Onze missie? Jou begeleiden zodat je jouw droom kan beleven. Zoals wij dat nu ook doen.

Peggy Janssens

Zaakvoerder – Recruitment specialist – Loopbaancoach – Trainer – HSP Therapeut

Mijn locatie: Steenokkerzeel + online

Mijn talent: focus en verbinding maken met mensen

Mijn belangrijkste waarden: inspiratie, balans, succes, plezier en positiviteit

“Ik daag je uit om je potentieel (opnieuw) te ontdekken en na te gaan wat je écht wil bereiken. Ga jij de uitdaging aan?”

Lees meer

Peggy  startte haar carrière in  de  bedrijfswereld en is al ruim 15 jaar  Algemeen  Directeur  van United Talent. Naast rekrutering is haar passie en werkplezier het trainen, coachen en inspireren van mensen. Haar passie en werkplezier ligt in het  trainen, coachen en inspireren van mensen.   Zij is gecertificeerd in NLP, in DISC en in “the Rooth en Grow” via The Coaching Square.

Peggy’s troeven: een   positieve   mind-set,   krachtige   vraagstelling   en feedback, no-nonsense aanpak, durven benoemen en liefdevol spiegelen om tot de essentie te komen.

Peggy al jarenlang trainingen en coaching in lichaamstaal, DNA analyse, team- coaching,   competentievaardigheden ontwikkelen, situationeel leiderschap, verbindend communiceren,    feedback   geven,    presentatietechnieken,    conflicthantering   op    de werkvloer, carrière planning op de werkvloer, stress- en burn-out training, Sales-pitch en diverse commerciële trainingen.

Medewerkers  van  deze  bedrijven  werden  reeds  door  haar  geïnspireerd:  De  Nationale Bank,  Fluxys,  Menarini  Benelux,  Defensie,  AVA,  Imperial  Tobacco,  Deloitte, …

Katrien Debeuckelaere

Coach – Trainer

Mijn locatie: Zemst + online

Mijn talenten: doorzetter, aansteker, bruggenbouwer, bezige bij

Mijn belangrijkste waarden: warmte, groei, verantwoordelijkheid, vrijheid en welbevinden

“Daar waar er een match is tussen wie iemand is en wat die doet, komt vanzelf goesting vrij. Goesting die jou en je organisatie optillen naar een hoger niveau.”

Lees meer

Katrien is wat je kunt noemen een ‘multipotentialite’.  Ze studeerde kinesietherapie en werkte meer dan 25 jaar in de banksector, waar ze optrad als ‘coachend’ werkgever en adviseur. Nu gebruikt ze deze ervaring als loopbaan- en businesscoach.

Haar troeven: Haar brede interesse, volharding, leergierigheid, en kennis, die ze steeds blijft aanvullen via talrijke opleidingen. Ze heeft een grote interesse in mensen en communicatie en houdt van beweging (letterlijk en figuurlijk).

Katrien wil bijdragen aan de menselijkheid in bedrijven en jobs en geloof er rotsvast in dat coachen die grote bijdrage kan leveren.

Mirjam Koudijzer

Coach – Trainer – Mindset Expert

Mijn locatie: Bottelare (Merelbeke) + online

Mijn talenten: verwelkomen, motiveren, relativeren, inspireren en challengen

Mijn belangrijkste waarden: plezier, liefde, rechtvaardigheid, connectie, autonomie, humor

“Ik ben een verhaal. Jij ook. Ik luister graag naar dat van jou.”

Lees meer

Mirjam heeft veel ervaring in het doen van een job die ze niet graag deed. Zoveel ervaring dat ze een burn-out kreeg. Na haar carrière van 18j in de ICT sector, maakte ze succesvol een carrière switch naar coach en trainer.

Haar troeven: een geboren mensenmens, sterke facilitator van je denkproces, brengt jou opnieuw in contact met je hart en gaat voor resultaat.
Zij is ICF gecertificeerd (PCC), heeft een achtergrond in Geweldloze Communicatie, NLP, Enneagram, Systemisch werk en ontstressen met Live The Connection.

Mirjam leeft haar passie als coach en trainer, en dat voel je.

Steve Vanslype

Coach – Trainer

Mijn locatie: Brussel en Zaventem + online

Mijn talenten: enthousiasmeren, inleven, verhelderen, presenteren en brainstormen

Mijn belangrijkste waarden: vrijheid, groei, erkenning, familie, zekerheid

“Het leven is nu, laten we samen kijken hoe jij echt wil leven !”

Lees meer

Steve heeft 20 jaar ervaring als leidinggevende in Sales- en Marketing functies in B2B en B2C omgevingen in multinationals met een hoge prestatiedruk. Dit vult hij aan met zelfontwikkeling in sales, leiderschap en human ressources.  Zo is hij sinds kort Insights practitioner en trainer, alsook coach na een intensieve opleiding bij The Coaching Square.

Dagelijks leidt hij een prachtig team combineert dit met deeltijdse coaching en training activiteiten.

Steve heeft heel wat mensen geobserveerd die ongelukkig zijn in hun job. Zo kwam hij op het idee om mensen te begeleiden op zoek naar een betere versie van zichzelf.

Carine Leroi

Coach – Trainer

Mijn locatie: Limburg + online

Mijn talenten: Gedreven, no nonsense, intuïtief, balans vinden en bewaken, motiveren

Mijn belangrijkste waarden: rechtvaardigheid, vrijheid, openheid, connectie, globetrotter (the world is my oyster)

Mijn motto: Van denken en doen naar voelen; stippel je eigen pad uit en volg het ook

“Walk the road less travelled”