fbpx

Maak kennis met onze coaches en trainers

Bij United Talent Coacht werken we met verschillende coaches en trainers. We hebben elk onze eigen specifieke aanpak, competenties en accenten, maar we hebben wel een aantal gemeenschappelijke kenmerken waarmee we onze unieke stempel zetten:

 • onze jarenlange expertise
 • onze passie en gedrevenheid
 • onze persoonlijke aanpak

Onze missie? Jou begeleiden zodat je jouw droom kan beleven. Zoals wij dat nu ook doen.

Afspraak maken?
Bel 02/253 40 11 of
mail naar info@unitedtalent.be

Peggy Janssens

Coach – Trainer – Zaakvoerder

Mijn locatie: Steenokkerzeel

Mijn talent: focus en verbinding maken met mensen

Mijn belangrijkste waarden: inspiratie, balans, succes, plezier en positiviteit

“Ik daag je uit om je potentieel (opnieuw) te ontdekken en na te gaan wat je écht wil bereiken. Ga jij de uitdaging aan?”

Lees meer

Peggy  startte haar carrière in  de  bedrijfswereld en is al ruim 10  jaar  Algemeen  Directeur  van United Talent. Haar passie en werkplezier ligt in het  trainen, coachen en inspireren van mensen.   Zij is gecertificeerd in NLP, in DISC en in “the Rooth en Grow” via The Coaching Square.

Peggy’s troeven: een   positieve   mind-set,   krachtige   vraagstelling   en feedback, no-nonsense aanpak, durven benoemen en liefdevol spiegelen om tot de essentie te komen.

Peggy al jarenlang trainingen en coaching in lichaamstaal, DNA analyse, team- coaching,   competentievaardigheden ontwikkelen, situationeel leiderschap, verbindend communiceren,    feedback   geven,    presentatietechnieken,    conflicthantering   op    de werkvloer, carrière planning op de werkvloer, stress- en burn-out training, Sales-pitch en diverse commerciële trainingen.

Medewerkers  van  deze  bedrijven  werden  reeds  door  haar  geïnspireerd:  De  Nationale Bank,  Fluxys,  Menarini  Benelux,  Defensie,  AVA,  Imperial  Tobacco,  Deloitte, …

Afspraak maken?
Bel 02/253 40 11 of
mail naar info@unitedtalent.be

Katrien Debeuckelaere

Coach – trainer

Mijn locatie: Zemst

Mijn talenten: doorzetter, aansteker, bruggenbouwer, bezige bij

Mijn  belangrijkste waarden: warmte, groei, verantwoordelijkheid, vrijheid en welbevinden

“Daar waar er een match is tussen wie iemand is en wat die doet, komt vanzelf goesting vrij. Goesting die jou en je organisatie optillen naar een hoger niveau.”

Lees meer

Katrien is wat je kunt noemen een ‘multipotentialite’.  Ze studeerde kinesietherapie en werkte meer dan 25 jaar in de banksector, waar ze optrad als ‘coachend’ werkgever en adviseur. Nu gebruikt ze deze ervaring als loopbaan- en businesscoach.

Katrien’s troeven: Haar brede interesse, volharding, leergierigheid, en kennis, die ze steeds blijft aanvullen via talrijke opleidingen. Ze heeft een grote interesse in mensen en communicatie en houdt van beweging (letterlijk en figuurlijk).

Katrien wil bijdragen aan de menselijkheid in bedrijven en jobs en geloof er rotsvast in dat coachen die grote bijdrage kan leveren.

Afspraak maken?
Bel 02/253 40 11 of
mail naar info@unitedtalent.be

Mirjam Koudijzer

Coach – Trainer – Mindset Expert

Mijn locatie: Ternat

Mijn talenten: verwelkomen, motiveren, relativeren, inspireren en challengen

Mijn  belangrijkste waarden: plezier, liefde, rechtvaardigheid, connectie, autonomie, humor

“Ik ben een verhaal. Jij ook. Ik luister graag naar dat van jou.”

Lees meer

Mirjam heeft vééél ervaring in het doen van een job die ze niet graag deed. Zoveel ervaring dat ze een burn-out kreeg. Na haar carrière van 18j in de ICT sector, maakte ze succesvol een carrière switch naar coach en trainer. Sinds 7 jaar leeft zij haar passie en dàt voel je.
Mirjam’s troeven: een geboren mensenmens, sterke facilitator van je denkproces, brengt jou opnieuw in contact met je hart en gaat voor resultaat.
Zij is ICF gecertificeerd (PCC), heeft een achtergrond in Geweldloze Communicatie, NLP, Enneagram, Systemisch werk en ontstressen met Live The Connection.

Afspraak maken?
Bel 02/253 40 11 of
mail naar info@unitedtalent.be

Steve Vanslype

Coach

Mijn locatie: Brussel en Zaventem

Mijn talenten: enthousiasmeren, inleven, verhelderen, presenteren en brainstormen

Mijn  belangrijkste waarden: vrijheid, groei, erkenning, familie, zekerheid

“Het leven is nu, laten we samen kijken hoe jij echt wil leven !”

Lees meer

Steve heeft 20 jaar ervaring als leidinggevende in Sales- en Marketing functies in B2B en B2C omgevingen in multinationals met een hoge prestatiedruk. Dit vult hij aan met zelfontwikkeling in sales, leiderschap en human ressources.  Zo is hij sinds kort Insights practitioner en trainer, alsook coach na een intensieve opleiding bij The Coaching Square.
Dagelijks leidt hij een prachtig team en dit combineert hij met deeltijdse coaching en training activiteiten.
In het bedrijfsleven observeerde hij vaak hoe mensen, ongelukkig in hun job of omgeving, dagelijks verder ploeteren, wachtende op betere tijden. Zo kwam hij op het idee om mensen te begeleiden op zoek naar een betere versie van zichzelf.

Afspraak maken?
Bel 02/253 40 11 of
mail naar info@unitedtalent.be

Liesbeth Uyttendaele

Trainer

Mijn locatie: Keerbergen

Mijn talenten: op een creatieve en ludieke wijze inzichten naar boven brengen die zorgen voor voor groei en verbetering op alle vlakken.

Mijn  belangrijkste waarden: integriteit, inspiratie, loslaten, genieten en streven naar evenwicht

“Als trainer benoem ik de pijnpunten in een organisatie en ga ik vervolgens aan de slag met het team om een actieplan op te stellen. Maar hier blijft het niet bij: we maken alles meetbaar, zodat we dit ook goed kunnen opvolgen.”

Lees meer

Liesbeth bouwde na haar studies Toegepaste Psychologie en Bedrijfspsychologie haar carrière uit in de bedrijfswereld. Zij werkte o.m. als Senior Sales, Sales Director en Managing Director in verscheidene ICT firma’s, consulting- en selectiekantoren waaronder USG People en Dialog STD. Zij heeft bovendien een 10-tal jaren ervaring in HR Management bij onder andere Deloitte en Targit Benelux.

Zij volgde diverse gecertificeerde opleidingen in Lichaamstaal en Gedragspsychologie.

Liesbeth’s troeven: In al haar trainingen hecht zij enorm belang aan meer connectie met jezelf en anderen, de kracht van zelf-vertrouwen en positieve mentale attitudes om een dieper succes in werk en privé garanderen.

Liesbeth volgende specialiteiten aan

 

 • Meer werkgeluk en optimaliseren van resultaten: “zo ontloop je dé burn-out”
 • Sales trainingen: Basic & Advanced skills zoals close the deal, prijsonderhandelingen,…
 • Nog meer Zelfvertrouwen & Charisma in je job: waarom en hoe lichaamstaal écht werkt
 • Presentatietechnieken: boeien en overtuigen op hoog niveau
 • Effectiever omgaan met je tijd: nieuwste inzichten in Time Management
 • Succesvolle Negotiatietechnieken
 • Probleemoplossend denken en werken
 • Leidinggeven & aanscherpen van de leiderskwaliteiten

 

Tevens begeleidt zij medewerkers via (korte & langlopende) individuele coachingtrajecten.

 

Talen: Nederlands, Frans, Engels

Medewerkers  van  deze  bedrijven  werden  reeds  door haar geïnspireerd:

Nationale Bank van België, Audi, Belfius Insurance, BMW Group Bornem en Rijswijk, Pierre Fabre, Continental Group, Deloitte, Deutsche Bank, Fluxys, FrieslandCampina Professional, Sogeti, Brico, PPG Sigma Coatings Belux, Stibbe, GET, Van Marcke …