Dit vinden onze klanten!

De afgelopen jaren hebben we meer dan 1.000 mensen gecoacht. Gemiddeld behalen we een tevredenheidsscore van 9,8/10.

Ons geheim?

  • Onze coaches zijn stevig opgeleid (en ICF-gecertificeerd)
  • We werken altijd op maat van jouw behoefte
  • Het einddoel verliezen we nooit uit het oog

Enkele getuigenissen

Carrièreswitch
“Dankzij de sessies bij United Talent Coacht besefte ik dat ik heel wat te bieden heb! Ik kreeg zicht op mijn talenten, valkuilen, drijfveren, en DNA. Intussen heb een hele carrièreswitch gemaakt. Ik ben mijn hobby achterna gegaan en ben tuinman geworden.”

Maarten, 37 jaar

Maarten 37 jaar

Positieve spiraal
“Ik leerde op 8 uur tijd meer over mezelf dan in mijn hele carrière! Ik kreeg een echte boost van het warme onthaal en de individuele aanpak met voorbeelden uit mijn sector. Ik leefde helemaal op en ging mee in de positieve spiraal. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb.”

Olivia, 35 jaar

Olivia, 35 jaar

Droomjob net op tijd gered
“De slechte werksfeer haalde mij helemaal onderuit. Dankzij de sessies besefte ik dat ik wel degelijk mijn droomjob te pakken had. Mijn struikelblok mijn manier van communiceren met collega’s. Ook mijn timemanagement kon beter. Het hele traject verruimde mijn bewustzijn en ik leerde conflictsituaties beter en efficiënter aanpakken. Ik ben heel trots op mezelf dat ik dit heb gedaan.”

Veerle, 47 jaar

Veerle, 47 jaar

Zin om erin te vliegen?

Laat hieronder je gegevens achter. We bellen je zo snel mogelijk terug om gratis en online al kennis te maken. Tot gauw!