Wat is onze missie?

Door coach Peggy Janssens

Ooit al bij stilgestaan, bewust of onbewust, dat iedereen ” een missie” heeft?
Misschien niet … misschien wel …

Mijn inspiratie

Ooit meer dan 15 jaar geleden startte ik met www.unitedtalent.be , rekruteringsbureau met focus op Sales/Marketing & HR, en ik heb er nog geen moment spijt van gehad.
Een missie komt van heel diep en drijft je dag na dag.  Mijn inspiratie om dit avontuur aan te vatten dateert vanuit een Burn-out periode.

Ik was na een mooie studeerperiode en diploma’s in de hand, in compleet verkeerde sectoren en bedrijven terecht gekomen.  Ik had ook ontdekt dat het anders kon!

Mijn droomjob =mijn missie

Toen ik binnen HR als recruiter mijn droom job gevonden had, beseft ik dat het mijn missie was om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een droom job.
Sterker nog ik wou dit vanuit mijn eigen bedrijf doen zodat ik waakzaam kon toezien dat de kwaliteit van de “matchings” tussen de werknemers met de functie, het bedrijf en de cultuur goed gebeurde.

Kwaliteit drijft boven

Nu zoveel jaren later, zoveel gelukkige kandidaten en werkgevers verder kan ik met enige fierheid zeggen dat: “kwaliteit altijd komt bovendrijven”.

Uit de hand gelopen hobby

Ik noem mijn job vaak ” een uit de hand gelopen hobby”… Ik heb een enorme interesse in mensen en wat hun drijft.  Zo ben ik een 8-tal jaar geleden ook www.unitedtalentcoacht.be opgestart.  In dit zusterbedrijf begeleiden we medewerkers in hun carrière.  Via coaching achterhalen we hun talenten, drijfveren, waarden, kortom hun missie in het leven.

Veel overprikkelde medewerkers

Zowel bij het begeleiden van mensen naar een nieuwe job, als bij het coachen komen we veel overprikkelde mensen tegen.  Ook mensen in Burn-out.  Door de “raad en daad” waarmee ik hun bijstond, is mijn 3e bedrijf ontstaan: ” Sensibalance”.  Dé webshop voor eenieder die opnieuw wil genieten, zijn evenwicht terugvinden en wil meegenomen worden in een positieve vibe. Ik reik een gamma van producten aan die ikzelf en velen van mijn coacheés die ik begeleid gebruiken.  Niet alleen producten zoals massage olie, etherische olie, thee, maar ook inspirerende video sessies.  Teveel om op te noemen!  Ga zeker eens kijken als je benieuwd bent www.sensibalance.be

De cirkel is rond

Met de drie bedrijven is voor mij ” de cirkel rond”… Ik begeleid zoveel mogelijk mensen naar hun droomjob.  Daarnaast als ze een carrière switch willen maken of begeleiding nodig hebben, kunnen we aanbieden.  En tot slot, als je dan toch overprikkeld geraakt op die werkvloer, hebben we een hele reeks Bio-natuur-producten uit Zweeds Lapland die je opnieuw op pad krijgen vol energie!  Ik ben een dankbaar mens dat dit mijn missie is ….

Nieuwsgierig?  Boek een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek in mijn agenda